Wednesday, January 4, 2012

HaRi PeRTaMa PeRSeKoLaHaN...

Hari ini merupakan hari pertama persekolahan bagi anak2 ibu dan yang seangkatan dengannya.

Alhamdulillah...bagi anak lelaki ibu yang sorang tu, mudah di kejutkan sebab dia dah biasa bersekolah pagi tahun lepas di sekolah yang sama...cuma bila tengok akaknya masih di bilik keluarlah ayat dari mulutnya "akak bolehlah sekolah sebelah petang..." motifnya....huhuhu paham2 ajelah.. :))

Hari ini ibu serahkan sepenuhnya tugas pada suami kerana dia cuti...huhuhu (lebarkan sayap sementara tu...)...selepas ini tugas itu akan di pikul sepenuhnya oleh ibu...

Jom kita layan pic anak bujang ibu
Sekolah kebangsaan...
Sessi pagi bermula 7 pagi hingga 1 tengahari...
-
-
-
-
-
seriusnya muka...sapalah yang duduk mengendap muka hakim tu ye...
berbaris ikut kelas masing2...
Murid2 di suruh duduk sambil mendengar arahan para guru di hadapan perhimpunan...
Apa yang di buat En.Hakim???
-
-
-
-
-
Sekolah Agama...
Sessi petang bermula pada pukul 2petang hinnga 3.30petang...

Sebelum ke sekolah kita bergambar dulu...huhuhu
Dah macam YB anak bujang ibu nie...he he he :))

Sessi taklimat dari guru sekolah agama...
Para ibubapa boleh hantar anak sampai kantin aje selebihnya serahkan pada guru2...

Alhamdillah...semuanya berjalan lancar...dan semoga di berkati Allah...AMIN.

12 comments:

Arief Rahman Heriansyah said...

Assalamu'alaikum Ummi...
Wah ananda kangen sekali pengen bersua dengan Ummi ^_^

Selamat Menunaikan Ibadah Puasa Ramadhan ya. Ditunggu Kunjungan baliknya.

sewa mobil di surabaya said...

wah.. ketemu teman-teman baru tuh..

iklan baris tanpa daftar said...

semangat buat sekolahnya yah..

kak tyea said...

Salam, ibu. Lamanya x jenguk sini. Hakim dah sekolah rupanya. Tengok gaya ala skema tu, ok la. Hehe. Jenis muka budak dengar cakap.

Anonymous said...

geotorelxzp credit card debt
consolidate debt

Kump. Pemuda, Puteri UMNO BERSARA Dari UMNO said...


Lihat BUKTI jelas kenapa kami BERSARA awal dari UMNO...

BUKTI 1
BUKTI 2
BUKTI 3
BUKTI 4

Pastikan adik2 semua keluar mengundi nanti.. Keluar mengundi PAS, PKR @ DAP walaupun adik2 mendapat saguhati atau duit daripada UMNO dan Barisan Nasional... Walaupun adik2 terpaksa berada di kem Barisan Nasional, pastikan adik2 mengundi PAS, PKR @ DAP... Asalkan Bukan UMNO.... OK!!! :-)

Adik2 semua jgn bersangka buruk kpd kawan2 yg berada di kem Barisan Nasional.... Mereka mungkin terpaksa menurut desakan mak ayah atau sapa2... Tapi takpa.. Jangan risau, mereka tetap akan undi Pakatan Rakyat ( Pesan awal2 kat mereka. Kita tiada pilihan )... Undi adalah rahsia.. Kita tentukan..

Tolong bantu kawan2 kita yang sedang berkempen di Facebook


Tolong bantu kawan2 kita yang sedang berkempen di laman2 di bawah.... Ok. TKasih :-)
http://www.tranungkite.net/v12/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=18
http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1
http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1
http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics
http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=6

Jasa Aqiqah Bandung said...

Salam silaturahmi dari layanan aqiqah bandung

Toko Herbal Online said...

Salam Sehat..

nurul sakinah said...

dapatkan set pisau corak bunga di http://shopingsakanmurah.blogspot.com/2014/01/set-pisau-corak-bunga-stainless-steel.html...dengan harga promosi...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)