Tuesday, July 13, 2010

EsOkNyA...

Gambar kat bawah nie Annur yang telah dibotakkan kepalanya....
Mula-mula Tokki Rahman kat kampung....
Pakai mesin dulu....
Tengok reaksi Annur yang menangis ketika rambutnya dibotakkan...
Agaknya dia takut pada bunyi kuat mesin tu....hehehe
Sudah buat lagu...huhuhu
Tersenyum pulak bila abang agah...
Sambung semula nangis...ha ha ha
Lagi kuat nangisnya...

Rambut pun masuk dalam mulut...

Okey...berhenti sudah...

Separuh licin aje...Tokki dah tak sanggup tengok cucu dia nangis...kesiann...hehehe
Sampai Kluang petang tu...ayahnya sambung cukur...

Tapi tak menjadi gak...Annur tetap nangis...
Itu tangan tokki Yusof pulak...

Dengan Tokki Yusof senyap terus...

Memang kakak2 dan abangnya dulu Tokki Yusof yang cukurkan...tapi memandangkan Atok Enah tak sihat...ibu tak mahu susahkan kedua mertua...
Semasa kecil kakak2 dan abang Annur...

Tokki Yusof cukur Atok Enah pegangkan...

Tetapi sekarang Atok Enah sedang berehat setelah menjalani pembedahan membuang hempedu yang mengandungi batu karang...
Abang memang tak jauh dari adiknya...
Hampir selesai sudah...

Amboi siap senyup lagi Annur...

Mana boleh jadi ye dik...Annur pun nak juga Tokki Yusof cukur ye...he he he
Alhamdulillah...akhirnya licin sudah...

Annur sudah tersenyum bila kepalanya siap dicukur oleh To'ki Yusof...

Terasa ringan kut kepalanya....hehehe
Sudah bergelar "budak botak"... he he he

"Comey tak saya botak???"....ha ha ha

7 comments:

idasm said...

botak2 pun.. comey!!! hehe..

♡ Eibu June's ♡ said...

salam idasm...
ha ha ha....

zara aluwi said...

Salam,

Gambar yang last tu cute. Apa kabar EibuJune... sihat hendaknya.

♡ Eibu June's ♡ said...

salam kak zara...

Terima kaseh....hehehe

Alhamdulillah....sihat.

LiYAnA sYAmiMy ♥ said...

salam ibu.. dah lame tak menxuarahi blog ibu.. bz la konon.. kuang3...
btw.. cute la baby tu... kesian .. ngangis die.. tp mase anak sedare saya kene cukur.. xnangis langsung org kate.. huihui... anak sedare saye xde perasaan kut.. hahah

Anonymous said...

[url=http://www.vimeo.com/user4277682]buy levitra[/url]
buy levitra online canada
buy levitra online usa
buy levitra online free
[url=http://www.vimeo.com/user4277682]buy levitra[/url]
buy levitra online without prescription
buy levitra online calgary
buy levitra online us

Anonymous said...

[url=http://www.vimeo.com/user4277682]buy levitra[/url]
buy levitra online canada
buy levitra online usa
buy levitra online free
[url=http://www.vimeo.com/user4277682]buy levitra[/url]
buy levitra online without prescription
buy levitra online calgary
buy levitra online us