Tuesday, October 19, 2010

KeNaPa SeRiNg Di HiNgGaPi PeNyAkIt 'M'....

Memang itulah alasan kalau sudah agak lama tidak meng'up date' blognya....
Konon2nya dihinggapi penyakit 'M'....hahaha (sape lagi ibu lah tu....)
Tetapi jangan risaulah....tidak ada sesiapa pun yang merindui blog ibu nie...
kecuali anak2ku yang jauh diperantauan....ahakksss (itu pun kalo mereka bukalah...)

Tak kisahlah jangan putus asa...menulis dan terus menulis pasti ada juga yang sudi menatapnya untuk sekadar menatap.... (apa yang ibu dok merepek nie???...hahaha)

Minggu ini anak-anak ibu akan menghadapi peperiksaan akhir tahun...
Along Amirah...isnin--->BM, selasa--->BI....tetapi ibu tengok relax semacam aje along nie..
boleh lagi mengadap pc main game....Allah..Allah...Allah(pinjam ayat NB...sbb suke3x)

Angah Athirah....periksa hari khamis ibu...
Agaknya malam periksa baru dia buka buku kot....Allah..Allah..Allah

Akak Adilah...anak ibu yang nie mmg ulat buku...tapi dengan buku cerita aje dia tak berenggang dengan buku latihan kadang2 sahaja....Allah...Allah...Allah...

Abang Hakim...siap pesan dengan ibu minggu lepas...
"Ibu minggu depan hakim periksa tau....ibu jangan cakap pulak...hakim tak payah sekolahlah hari ini....."...Allah...Allah...Allah...
Memanglah ibu akan cakap dengan dia begitu jika tidak ada sesiapa yang akan jaga adik bila ibu hendak menghantar dia ke sekolah...ha ha ha

Agaknya macam mana pulak zaman Annur Batrisya bersekolah...
mintak-mintak jangan banyak kerenah....Along Amirah, Angah Athirah dan Akak Adilah....
Abang Hakim dan Adik Annur...

1 comment:

MiszAsha said...

nampak sangat akim selalu ponteng sekolah.. hahahaha