Wednesday, February 11, 2009

DaPaT AwArD...

ASSALAMUAALIKUM...WM.WB!!!



Award dari Manjer

Sebenarnya ibu masih dalam mood sedih lagi... Tapi nanti orang kata ibu x sporting pulak...kan!!! X pelah ibu kuatkan jugak hati ini memulis dan menjawab apa yang tersoal...gitu ke???

PATUHI SYARAT2 YANG DIBERI;

~Jawab soalan yg diberikan,
~Passkan/share dengan 3 atau lebih bloggers kegemaran anda,
~Buat satu posting mengenai award ini, boleh x?


Soalan2 nya:
~Kenapa suka datang ke Dauscoret blog?

~Adakah korang suke award ini?

~Apa korang panggil shoutbox "aku"(daus)?

~Adakah korang baca keseluruhan atau hanya separuh?



Apalagi Ibujunes jawablah pulak:

~X pernah pergi pun blog Dauscoret... jadi cam ne nak suke ek??...
(dapat award ni dari Manjer jd ngape kena jwp soalan daus??? persoalan x terjawab)
~Suke^_^ memang suke sgt...
( memang suke pun sbb x pernah dapat award lagi.....^_ ^ -Thanks Manjer)

~X boleh jawab...(sbb x pergi pun lagi blog daus) tapi kalo dah nama 'shoutbox'...
panggil ape lagi namanya da memang 'shoutbox'..(sowi kalo x puas hati)
~Serius cakap memang x baca sbb x pergi lagi blog daus..
Ok itu aje kan??...


*Okey syarat pertama dah ibu vat.
*Syarat ke2 -ibu pass award ni pada;

-*Adanz
-*Cik Ara
-*Idalara

~Posting tentang award ni...inilah postingnya!!!

Bagi blogger2 yang dah dipilih tu jgn segan2 amik award kat sini..
Bagi blogger2 yang x diberi award dari ibu jgn kecik hati eh..tunggu len kali:)

*Syarat tambahan plak: ~Kne jadi followed blog Daus..

Okeh...lastly,..nak ucapkan time kaseh vat MANJER sbb sudi kongsi2 award ngan IBUJUNES.. p/s...nanti kongsi lagi yerk...hehehe (kalo ape2 yang x ok..maafkan ibu..).

6 comments:

amiR muJahiD said...

tahniah ibu...
apa2pn blog ibu mmg cantik...
nnti share award ngan sya plak k..
hehe..

eya said...

Salam ziarah..

the hazim said...

terima kasih kerana mengikuti blog saya. dari masa ke masa saya akan update blog saya, bergantung kepada isu yang melanda politik tanah air.

saya kagum dgn blog anda.

CikYana(",) said...

kalo tgu yana pos..ntah bile bru smpai..hikhikhik..alang2 kdai da dkt..baik pegi beli sendiri je:)

CikYana(",) said...

Komen 1:
alamak ibu..jauh sgtla nk pegi sne..semata2 nk pegi amik tddy bear..hikhik..ekceli..yana da byk tddy bear..tp still xckup la..huhuhu

Komen 2:
ntahla ibu..mlm tu mmg yana tido lpe nk selimut kaki..2yg kna ggt tu..sakit lak tue..da psg perangkap tikus..tp tikus 2 x pegi pulak..aduyai..jht tul tikus tu..xpsl2 kaki yana jd mangsa:)thx ye ibu..alhmdulillah skrg da ok skit

♡ Eibu June's ♡ said...

~To Amir~
Time kaseh sbb sudi puji ibu..
kalo dpt lagi nti, Amir owg pertama ibu kasi.

~To eya~
Time kaseh sudi ziarah.

~To hazim~
InsyaAllah ibu akan sllu gak lawat blog hazim. TQ

~To Cik yana~
Jaga diri baik2.
Nti tidor malam jgn lupa slimut kaki...:)
Ape salah nya kalo sudi dtg,..boleh mengeratkan lagi silaturrahim.