Monday, April 20, 2009

SeLaMaT HaRi LaHiR aNaKKu...

Inilah anakku yang menyambut hari lahir yang ke 15 pada hari ini.
Selang 2 hari aje ngan ibu....


Didoakan sentiasa taat dengan suruhan Allah dan meninggalkan yang dilarangNya.
Sentiasa mendengar kata ibu dan ayah.
Menjadi contoh yang baik pada adik-adik.
Buat yang terbaik untuk PMR nanti.
Dan semua yang terbaik hendaknya.

13 comments:

SiS-lin said...

selamat hr jd bt ank ibu....semuga mnjd ank yg solehah...
umur sama dgn ank lin,nk amik PMR thn ni,semuga mereka berjaya ye ibu...sama2 kita berdoa..

♡ Eibu June's ♡ said...

~SIS-lin~

Thx lin..begitulah hendaknya doa kita sebagai ibu....InsyaAllah.

kak tyea said...

Assalamualaikum, bu..sorry x wish masa ibu bday..apa pun saya tetap nak wish kali ni..special wish for ibu n angah...May Allah bless both of u n keep u two always...

♡ Eibu June's ♡ said...

~tyea~
salam tyea...

Thx tyea...n bukan angahlah tyea sayang along...
rupa dia org ber2 mmg same ada org kata cam kembar...hehehe

pe2 pun time kaseh sangat...

NORHAYATI BERAHIM said...

ibujunes..
Salam..ucap selamat hari lahir untuk ibujunes dan along ya! Moga-moga ibujunes dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik dan sentiasa diberkati oleh ALLAH..amin.
Untuk along..semoga along menjadi anak yang soleh, pelajar yang berjaya dan kakak yang menjadi contoh pada adik2 ya Along..AMIN..

kak tyea said...

hah? iyeke,bu? hahaha...alamak..kesian along..xpe2..saya wish lagi sekali..happy bday, along...

♡ Eibu June's ♡ said...

~NORHAYATI BERAHIM~
w/salam yati...

time kaseh sgt atas ingatan n ucapan..Amin.

begitulah doa kita sentiasa sebagai ibu, maukan yang terbaik utk anak2...
InsyaAllah.

~Tyea~
salam tyea...

x pe tyea...hehehe
n thx again....

AmIrAh IzZaTi(",) said...

salam...

hehehe,,thanks kpde sesape yg ucp n bg nasihat kat along...
tq sesangat wat cik lin(along pggl cik lin ea??),cik tyea(bleh cik kan??:)),cik yati(nb..hehehe) n terutama my lovely mama...

thanks a lot for you all....

Nik Fauziah Nik Hussin said...

salam..
Along,
selamat hari lahir, acik ucapkan untuk along. Semoga along sentiasa beroleh keberkatan dalam hidup dan diberi kejayaan dalam setiap lapangan yang diceburi.

kak tyea said...

alamak..along jgnlah panggil cik..saya muda agi taw..ble jadi akak pd along..rasa lain plak panggil cik..hahaha..gurau je

Arief brian said...

Saya ucapin HAPPY BIRTHDAY aja ya buat Along...^_^

Sampaikan salam saya untuk Along,Ummi

Agung Aritanto said...

ha.... umurnya sama kaya saya donk

fahrizal said...

wah selmat yah... semoga panjang umur dan berguna bagi nusa bangsa dan agamanya amin... ngomong-ngomong... saya ulang tahun tanggal 5 uni nanti loh