Thursday, March 26, 2009

SaMBuNGaN KiSaH KeMBaR...


Anees Insyirah masih masih dirawat dihospital...
dan semalam doktor telah memasukkan darah kerana platelet darahnya kurang.
Kesian sangat badan yang hanya seberat 1.8kg terpaksa diambil darah untuk
dibuat ujian dan memasukkan darah pula kerana kekurangan darah...

Hari ini ibu diberitahu baby Anees Insyirah akan dibawa ke hospital Sultanah Aminah Johor Bahru. Keadaannya agak lemah setelah doktor masukkan darah ke badannya.
InsyaAllah semoga di HSAJB yang mempunyai pelbagai doktor pakar dapat
merawat baby Anees Insyirah supaya cepat sembuh dan dapat bersama2 kakaknya Anees Zulaika.

Kita sama2 doakan kesembuhan dan kesihatan yang baik buat baby Anees Insyirah. InsyaAllah-Amin.

6 comments:

Anonymous said...

ye kerr ibu...mesti comel daknyee kan..nak tgk laa nanti saya g umah ibu nak tgk laa nak amik pic letak kat bloig gak klaaa.huhu..heheheheh..cowi laa aibu saya xley nak post laa internet ada masalah..xtau laaxpe nanti saya tukar sy post k ibu..hehehe..adanzz

ZARA ALUWI said...

Assalamualaikum EiBu JuNe'S,
Semoga Anees Insyirah cepat sihat dan dapat ceria bersama kakaknya. InsyaAllah.

♡ Eibu June's ♡ said...

~adanz~

sekarang ni makngah rina n tok ngah dah ke JB bwk baby tu dapatkan rawatan disana...
kamu datang bila???...

patutlah ibu da x nmpk kamu on ym...
nanti kita jumpe(ayat adik hakim)...hehehe

~Zara Alwi~
time kaseh atas doa zara...
InsyaAllah semoga baby insyirah cepat sembuh...

SiS-lin said...

semuga adik kembar kita cepat sembuh dn sihat seperti sediakala....amin..

zara said...

Assalamualaikum Eibu June's,
Singgah untuk bertanya khabar Anees Asyirah. Apa khabar Anees sekarang. Semoga cepat sembuh.

♡ Eibu June's ♡ said...

~sis lin~
semoga Allah memberikan kesembuhan-InsyaAllah.

~zara~
Masih di HSAJB, alhamdulillah darahnya sudah meningkat tapi masih memerlukan pemerhatian dari doktor...doakan ya!!!